dimecres, 1 de juny del 2011

MÚSICA QUOTIDIANA

Després de quatre mesos fent cançó dia rere dia, dono per acomplerts els objectius que tenia el projecte MÚSICA QUOTIDIANA on el blog n'és la part visible.

És molt interessant la dinàmica que agafa la creativitat quan t'has d'exprémer el cervell dia rere dia (i més si tenim en compte que aquest projecte ha estat afegit a una vida personal i professional prou curulla, per no dir estressant)
Sovint m'he trobat arribant a les 3 o les 4 de la matinada a casa i haver-me d'arremangar la neurona, i llavors tocar, gravar i penjar la cançoneta i l'endemà a les 8 a córrer!
Evidentment hi ha cançons que les amagaria sota una pedra per cutres i mal gravades, però d'altres malgrat l'exigència del procés, son un material prou bo. Aquest garbuix, la aleatorietat, forma part del joc.

Deixo el blog obert perquè no descarto seguir-hi penjant cançons i/o idees, però això sí, a partir d'ara sense l'exigència diaria.

Us vull agraïr l'atenció i molt especialment els que heu anat seguint la odissea dia rere dia. Gràcies. Us ben juro que si no fos per això el projecte no hauria durat ni 15 dies.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada